Innkjøpskoordinator

Wacker Chemicals Norway AS er en del av tyske Wacker Chemie AG. Wacker er et internasjonalt konsern med over 14 500 ansatte rundt om i verden – om lag 200 av disse holder til i vårt produksjonsanlegg i Hemne kommune.

 

Anlegget ligger idyllisk til ved Hemnefjorden tett inntil det intime tettstedet Kyrksæterøra.  Stedet har skjærgård og fjell, aktive organisasjoner innen både idrett og kultur. Kyrksæterøra tilbyr det gode liv på landet og ligger en kort kjøretur unna Trondheim, Kristiansund og Orkanger.

 

Som del av et globalt konsern og produksjonskjeden i Wacker Silicones, går vi en lysende fremtid i møte. For tiden produserer vi ca. 44 000 tonn Silisum og 23 000 tonn Silica. Det vi produserer er etterspurt og behovet i verdenssammenheng økende. Vi er stolte av å være en av verdens ledende Silisiumsprodusenter – målet er å bli verdens ledende. Verket er i en moderniseringsfase der vi over de neste årene vil ekspandere betydelig samt introdusere potensielt banebrytende teknologi. Dette er din mulighet til å være med og skape et nytt stykke norsk industrihistorie.

Wacker Norge skal gjennom en omfattende moderniseringsprosess i tiden fremover. Spennende oppgaver og utforinger står i kø – det gjør også mulighetene for den rette personen.

 

Vi søker deg som jobber selvstendig og proaktivt både internt og eksternt på en strukturert og initiativrik måte. Du innehar relevant forretningsmessig og økonomisk forståelse. Du besitter gjerne bakgrunn fra kontrakts-/innkjøpsfunksjon fra tidligere stillinger.

 

Du blir en viktig del av et kompetent innkjøpsteam med bred kompetanse i en spennende industri, der du møter en dynamisk organisasjon i endring med en uformell tone og mye godt humør.

 

Dine ansvarsområder vil være:

• Ta ansvar for eksisterende kontrakter

• Ta ansvar for nye prosjekter fra A til Å, herunder beskrivelse, forespørsel, forhandling, tildeling og oppfølgning

 

Du vil rapportere til Logistikksjef og du vil jobbe tett med teknisk avdeling.

 

Hvem er du?

Du har god logistisk forståelse. Du har høyere utdannelse, gjerne teknisk og/eller innen innkjøp. Lengre erfaring innen fagområdet kan kompensere for formell utdannelse. Har du kjennskap til SAP er dette en fordel, men ikke et krav. Du må beherske norsk og engelsk både muntlig og skriftlig.

 

Som person er du selvstendig, robust, strukturert og du trives med at ingen dager er like. Du ser viktigheten med å bygge gode relasjoner både internt og eksternt og du er opptatt av å levere kvalitet i henhold til frister.

 

For eventuell nærmere informasjon kontakt:

Innkjøper: Mark R. Adams, tlf. 72450609 / mailto:MarkRichard.Adams@wacker.com

Logistikksjef: Reidar Johansen, tlf. 72450667 / mailto:Reidar.Johansen@wacker.com

Søknad med CV og referanser sendes til: Ingvart Strand Mølster - ismols@no.experis.com - Tlf 414 70 622

 

Stillingsinformasjon

Antall stillinger: 1
Industri: Engineering
Fagfelt: Industri og produksjon, Engineering (Ingeniøryrker), Innkjøp
Arbeidssted: Sør-Trøndelag
 Hemne

Søk på stillingen

Publisert: 16.04.2018
Søknadsfrist: Snarest
Ref. nr.: 1025365
Søk på stillingen

Kontaktinformasjon

Ingvart Strand Mølster
Ingvart.Strand.Molster@no.experis.com