Elkraftingeniør

Experis er Norges største konsulent- og rekrutteringsselskap med 500 konsulenter. Vi tilbyr høyt kvalifiserte konsulenter og rekruttering innen fagområdene Engineering, Finance og IT. Experis Executive rekrutterer toppledere og nøkkelpersoner innen privat og offentlig sektor. Blant våre kunder finner du over 90 % av Norges største børsnoterte selskaper. Experis er en del av ManpowerGroup og er kåret til et av verdens mest etiske selskaper.

 

Som konsulent i Experis får du tilgang til et bredt spekter av utfordrende stillinger og prosjektoppdrag. Sammen med oss bygger du din karriere. Vi bidrar til at du når dine mål på kort og lang sikt gjennom vårt nasjonale og globale nettverk. Besøk oss på experis.no.

 

Experis ønsker å ansette dyktige ingeniører innen elkraft, fortrinnsvis senior, for spennende oppdrag hos våre kunder.

 

Akkurat nå har vi interessante prosjekter som krever erfaring innen design, beregning og engineering av elektrotekniske løsninger innen kraftanlegg, og dybdestudier innen kraftdistribusjon for rigg og maritimt marked.

 

Du vil jobbe i et tverrfaglig miljø med motiverte og faglig dyktige kollegaer. Experis har et bredt nettverk av kunder og du vil få gode muligheter til faglig utvikling gjennom forskjellige prosjekter innen flere bransjer.

 

Vi søker deg som har høyere utdanning innen elektro/elkraft og erfaring blant annet fra oppgaver som beskrevet over.

Hva kan Experis tilby deg

Vil du være med og videreutvikle Norges største konsulent- og rekrutteringsselskap? Vi arbeider med Norges ledende virksomheter, og har et stort internasjonalt nettverk.  Du vil få store muligheter for personlig og faglig utvikling, og varierte og utfordrende oppdrag. Vi har konkurransedyktige betingelser, pensjons- og forsikringsordninger og et sterkt sosialt miljø. Du får god oppfølging av din egen rådgiver og personlig karriereveiledning. Vi tilbyr også et bredt spekter av ulike kurs. I tillegg vil du få muligheten til å delta på flere av våre faglige og sosiale arrangementer samt rabatter på trening, bank/forsikring, studier, helse/fritid.

Stillingsinformasjon

Antall stillinger: 3
Industri: Engineering
Fagfelt: Engineering (Ingeniøryrker)
Underkategori: Elektro/Elkraft
Stillingstype: Fulltid, Fast
Arbeidssted: Rogaland

Søk på stillingen

Publisert: 21.05.2019
Søknadsfrist: Snarest
Ref. nr.: 1030098
Søk på stillingen

Kontaktinformasjon

Einar Rasmussen
Einar.Rasmussen@no.experis.com

Gjertrud Grønås Klausen
Gjertrud.Gronas.Klausen@no.experis.com