Salgsingeniør til langvarig konsulentoppdrag

Experis er Norges største konsulent- og rekrutteringsselskap med 500 konsulenter. Vi tilbyr høyt kvalifiserte konsulenter og rekruttering innen fagområdene Engineering, Finance og IT. Experis Executive rekrutterer toppledere og nøkkelpersoner innen privat og offentlig sektor. Blant våre kunder finner du over 90 % av Norges største børsnoterte selskaper. Experis er en del av ManpowerGroup og er kåret til et av verdens mest etiske selskaper.

 

Som konsulent i Experis får du tilgang til et bredt spekter av utfordrende stillinger og prosjektoppdrag. Sammen med oss bygger du din karriere. Vi bidrar til at du når dine mål på kort og lang sikt gjennom vårt nasjonale og globale nettverk. Besøk oss på experis.no.

 

Er du salgsingeniøren vi ser etter?

 

For vår kunde i Oslo søker vi etter en tyngre salgsingeniør med ledererfaring og en salgsingeniør til et lengre konsulentoppdrag. Som salgsingeniør vil du få en god opplæring i selskapets produkter og prosedyrer, bli en del av et inkluderende og faglig sterkt miljø. Rollen gjelder teknisk og kommersielt salg både i Norge og internasjonalt innen elkraft. Vi søker deg som har erfaring fra teknisk salg eller andre tekniske roller. Din rolle vil være sentral i prosjektarbeid og virksomheten. Arbeidsoppgaver vil innebære kontrakt, tilbudskriving, teknisk dokumentasjon og salg, samtidig som du skal bygge relasjoner til markedet. Vi ser etter deg som er nyutdannet eller deg som har erfaring fra teknisk salg og lederegenskaper. Dette er et selskap som byr på gode muligheter for utvikling og har en god internkultur, noe resisevirksomhet pmå påberegnes. Vi vil vurdere både nyutdannede og erfarne til stilling som salgsingeniør og leder for salg.

For at du skal trives i rollen og kunne bidra i teamet tenker vi at du er:

 

 • Fremoverlent
 • Kremmerånd
 • Utadvendt, kontaktskapende
 • Kulturell forståelse
 • Økonomisk forståelse
 • Systematisk, løsnings- og kvalitetsorientert
 • Gode samarbeidsevner
 • Evne til å tenke strategisk
 • Målstyrt
 • Like å ha ”mange baller i luften”

 

Når det gjelder utdanning og erfaring, ønsker vi:

 • B.Sc. eller M.Sc. mekatronikk, maskin eller kybernitikk
 • God kjennskap til bruk av PC-verktøy
 • Gode språkferdigheter i norsk og engelsk
 • Fordel med kjenntskap til elkraft og teknisk utstyr

 

Det er en fordel med formell salgs-/markedsføringskompetanse, vi setter pris på kunnskap i tysk, fransk eller spansk.

 

Er dette deg, ber vi deg sende en søknad og CV via linken eller ta kontakt for ytterligere informasjon med rekrutteringsansvarlig i

Experis Pia Myrvold, pia.myrvold@no.experis.com

 

Alle søkere vil bli vurdert fortløpende.

 

 

 

 

Hva kan Experis tilby deg

 

Vil du være med og videreutvikle Norges største konsulent- og rekrutteringsselskap? Vi arbeider med Norges ledende virksomheter, og har et stort internasjonalt nettverk.  Du vil få store muligheter for personlig og faglig utvikling, og varierte og utfordrende oppdrag. Vi har konkurransedyktige betingelser, pensjons- og forsikringsordninger og et sterkt sosialt miljø. Du får god oppfølging av din egen rådgiver og personlig karriereveiledning. Vi tilbyr også et bredt spekter av ulike kurs. I tillegg vil du få muligheten til å delta på flere av våre faglige og sosiale arrangementer samt rabatter på trening, bank/forsikring, studier, helse/fritid.

Stillingsinformasjon

Antall stillinger: 1
Industri: Engineering
Fagfelt: Engineering (Ingeniøryrker)
Underkategori: Mekanisk
Stillingstype: Fulltid
Arbeidssted: Oslo
Rolle: Fagperson

Søk på stillingen

Publisert: 08.04.2019
Søknadsfrist: 24.04.2019
Ref. nr.: 1029623
Søk på stillingen

Kontaktinformasjon

Pia Helene Myrvold
Telefon 92873393
Pia.Myrvold@no.experis.com