Prosjektleder

Experis er Norges største konsulent- og rekrutteringsselskap med 500 konsulenter. Vi tilbyr høyt kvalifiserte konsulenter og rekruttering innen fagområdene Engineering, Finance og IT. Experis Executive rekrutterer toppledere og nøkkelpersoner innen privat og offentlig sektor. Blant våre kunder finner du over 90 % av Norges største børsnoterte selskaper. Experis er en del av ManpowerGroup og er kåret til et av verdens mest etiske selskaper.

 

Som konsulent i Experis får du tilgang til et bredt spekter av utfordrende stillinger og prosjektoppdrag. Sammen med oss bygger du din karriere. Vi bidrar til at du når dine mål på kort og lang sikt gjennom vårt nasjonale og globale nettverk. Besøk oss på experis.no.

 

Experis søker etter prosjektleder med multidisiplin bakgrunn for kunde i Stavanger.

 

Selskapet har flere prosjekter innen moduler for olje og gass bransjen og har behov for en drivende dyktig prosjektleder for disse prosjektene.

Prosjektene inneholder typisk oppgaver innen fagfeltene mekanisk, elektrisk, HVAC, isolering og teknisk sikkerhet -disipliner.

 

Kvalifikasjoner og egenskaper:

- Høyere utdanning innen et eller flere av fagfeltene over

- Erfaring som prosjektleder i prosjekt med ansvar for flere fagfelt

Hva kan Experis tilby deg

Vil du være med og videreutvikle Norges største konsulent- og rekrutteringsselskap? Vi arbeider med Norges ledende virksomheter, og har et stort internasjonalt nettverk.  Du vil få store muligheter for personlig og faglig utvikling, og varierte og utfordrende oppdrag. Vi har konkurransedyktige betingelser, pensjons- og forsikringsordninger og et sterkt sosialt miljø. Du får god oppfølging av din egen rådgiver og personlig karriereveiledning. Vi tilbyr også et bredt spekter av ulike kurs. I tillegg vil du få muligheten til å delta på flere av våre faglige og sosiale arrangementer samt rabatter på trening, bank/forsikring, studier, helse/fritid.

Stillingsinformasjon

Antall stillinger: 1
Industri: Engineering
Fagfelt: Engineering (Ingeniøryrker)
Underkategori: Elektro/Elkraft, VVS / HVAC, Mekanisk, Prosjektledelse, Prosjektstyring
Stillingstype: Engasjement/Vikariat
Arbeidssted: Rogaland
 Stavanger

Søk på stillingen

Publisert: 20.03.2019
Søknadsfrist: Snarest
Ref. nr.: 1029334
Søk på stillingen

Kontaktinformasjon

Einar Rasmussen
Einar.Rasmussen@no.experis.com

Gjertrud Grønås Klausen
Gjertrud.Gronas.Klausen@no.experis.com