Vi søker ingeniører - elektro/mekanisk

Experis er Norges største konsulent- og rekrutteringsselskap med 500 konsulenter. Vi tilbyr høyt kvalifiserte konsulenter og rekruttering innen fagområdene Engineering, Finance og IT. Experis Executive rekrutterer toppledere og nøkkelpersoner innen privat og offentlig sektor. Blant våre kunder finner du over 90 % av Norges største børsnoterte selskaper. Experis er en del av ManpowerGroup og er kåret til et av verdens mest etiske selskaper.

 

Som konsulent i Experis får du tilgang til et bredt spekter av utfordrende stillinger og prosjektoppdrag. Sammen med oss bygger du din karriere. Vi bidrar til at du når dine mål på kort og lang sikt gjennom vårt nasjonale og globale nettverk. Besøk oss på experis.no.

 

Vi har for tiden stor etterspørsel hos våre kunder innen mekanisk industri og elektro. Vi søker derfor etter flere høyskole- og fagskoleingeniører til Experis.

 

Arbeidsoppgaver:

- Prosjektbaserte oppgaver hos våre kunder innen industri, maritimt og olje- og gassbransjen.

 

Vi ser etter deg som har:

- Utdanning fra høyskole eller fagskole, gjerne også med fagbrev.

- Arbeidserfaring fra elektrorelatert arbeid innen maritim bransje, olje-gass eller industri.

- Erfaring med generatorer, regulering, prosjektering, samt design av motorer og utrustning av disse.

- Erfaring med programmering (type PLS programmering el.l).

Hva kan Experis tilby deg

Vil du være med og videreutvikle Norges største konsulent- og rekrutteringsselskap? Vi arbeider med Norges ledende virksomheter, og har et stort internasjonalt nettverk.  Du vil få store muligheter for personlig og faglig utvikling, og varierte og utfordrende oppdrag. Vi har konkurransedyktige betingelser, pensjons- og forsikringsordninger og et sterkt sosialt miljø. Du får god oppfølging av din egen rådgiver og personlig karriereveiledning. Vi tilbyr også et bredt spekter av ulike kurs. I tillegg vil du få muligheten til å delta på flere av våre faglige og sosiale arrangementer samt rabatter på trening, bank/forsikring, studier, helse/fritid.

Stillingsinformasjon

Antall stillinger: 1
Industri: Engineering
Fagfelt: Engineering (Ingeniøryrker)
Underkategori: Elektro/Elkraft
Arbeidssted: Hordaland
 Bergen

Søk på stillingen

Publisert: 07.01.2019
Søknadsfrist: Snarest
Ref. nr.: 1028267
Søk på stillingen

Kontaktinformasjon

Gjertrud Grønås Klausen
Gjertrud.Gronas.Klausen@no.experis.com

Kristian Longvastøl
Kristian.Longvastol@no.experis.com