Senior Prosjektingeniør Energi og prosess

Wacker Chemicals Norway AS er en del av tyske Wacker Chemie AG. Wacker er et internasjonalt konsern med over 14 500 ansatte rundt om i verden – om lag 200 av disse holder til i vårt produksjonsanlegg i Hemne kommune.

 

Anlegget ligger idyllisk til ved Hemnefjorden tett inntil det intime tettstedet Kyrksæterøra.  Stedet har skjærgård og fjell, aktive organisasjoner innen både idrett og kultur. Kyrksæterøra tilbyr det gode liv på landet og ligger en kort kjøretur unna Trondheim, Kristiansund og Orkanger.

 

Som del av et globalt konsern og produksjonskjeden i Wacker Silicones, går vi en lysende fremtid i møte. For tiden produserer vi ca. 44 000 tonn Silisum og 23 000 tonn Silica. Det vi produserer er etterspurt og behovet i verdenssammenheng økende. Vi er stolte av å være en av verdens ledende Silisiumsprodusenter – målet er å bli verdens ledende. Verket er i en moderniseringsfase der vi over de neste årene vil ekspandere betydelig samt introdusere potensielt banebrytende teknologi. Dette er din mulighet til å være med og skape et nytt stykke norsk industrihistorie.

I forbindelse med økt prosjektarbeid ved verket søker vi nå etter en senior prosjektingeniør energi og prosess.

Wacker Norge skal igjennom en omfattende moderniseringsprosess i tiden fremover. Spennende oppgaver og utforinger står i kø – det gjør også mulighetene for den rette personen.

Du vil bli en viktig del av vårt tverrfaglige og internasjonale team som er sammensatt av både lokale eksperter ved verket og andre ingeniørkollegaer i Wacker-konsernet.

Teamet samhandler tett med eksterne ingeniør- og konsulentfirmaer over store deler av verden. Din rolle vil knyttes til design og prosjektering, så vel som installering og vedlikeholdsstøtte, av prosess-systemer på verket.

Vi søker deg som jobber selvstendig og proaktivt både internt og eksternt på en strukturert og initiativrik måte.

 

Hvem er du?

Du har stor gjennomføringsevne, er uredd og innehar god prosessforståelse og et helhetsoverblikk. Du er grundig, analytisk, tillitsskapende og har stor skaperglede.

Som person er du selvstendig, robust, strukturert og du trives med at ingen dager er like. Du ser viktigheten med å bygge gode relasjoner både internt og eksternt og du er opptatt av å levere kvalitet i henhold til frister.

 

Dine ansvarsområder vil være:

• Prosjektarbeid, fra mulighetsstudier til gjennomføring

• Utarbeidelse/oppfølging av arbeidspakker, tekniske spesifikasjoner og øvrig forespørselsunderlag.

• Bistand relatert til kontraktuelle forhandlinger

• Kostnads- og fremdriftskontroll

 

Faglig bakgrunn:

• Sivilingeniør/Mastergrad innen energi og prosessteknikk (M.Sc.) eller lignende fagbakgrunn og gjerne erfaring innen pyrometallurgisk industri/ silisiumproduksjon/ kjemisk prosessindustri.

• Minimum 5års erfaring.

• Du har forståelse for energibalanse(væske/gass) og prosessflyt.

• Erfaring fra prosjektarbeid

• Gode språkkunnskaper, engelsk og norsk

• Reisevilje da noe reisevirksomhet må påregnes

 

 

For eventuell nærmere informasjon kontakt:

Teknisk sjef: Ole Georg Skjølberg - OleGeorg.Skjoelberg@wacker.com - Tlf 907 21 838

Søknad med CV og referanser sendes til: Ingvart Strand Mølster - ismols@no.experis.com - Tlf 414 70 622

 

Stillingsinformasjon

Kunde: WACKER CHEMICALS NORWAY AS
Antall stillinger: 1
Industri: Engineering
Fagfelt: Engineering (Ingeniøryrker)
Arbeidssted: Sør-Trøndelag
 Hemne

Søk på stillingen

Publisert: 17.04.2018
Søknadsfrist: Snarest
Ref. nr.: 1025357
Søk på stillingen

Kontaktinformasjon

Ingvart Strand Mølster
Telefon 414 70 622
Ingvart.Strand.Molster@no.experis.com