Økonomi og prosjektadministrative stillinger

Experis er Norges største konsulent- og rekrutteringsselskap med 500 konsulenter. Vi tilbyr høyt kvalifiserte konsulenter og rekruttering innen fagområdene Engineering, Finance og IT. Experis Executive rekrutterer toppledere og nøkkelpersoner innen privat og offentlig sektor. Blant våre kunder finner du over 90 % av Norges største børsnoterte selskaper. Experis er en del av ManpowerGroup og er kåret til et av verdens mest etiske selskaper.

 

Som konsulent i Experis får du tilgang til et bredt spekter av utfordrende stillinger og prosjektoppdrag. Sammen med oss bygger du din karriere. Vi bidrar til at du når dine mål på kort og lang sikt gjennom vårt nasjonale og globale nettverk. Besøk oss på experis.no.

 

Experis ansetter

 

Experis har et stort kundenettverk med behov for gode medarbeidere innen økonomistyring, controlling, prosjekt controlling, innkjøp, regnskap og lønn med bakgrunn fra de fleste bransjer som feks. shipping, olje- og gassbransjen, offentlig, samferdsel, bygg- og anlegg og industri.

Vi ønsker å ansette flere nye, gode medarbeidere til stillinger på alle nivåer.

 

Dersom du har denne erfaringen og er på jakt etter nye utfordringer så ønsker vi gjerne å komme i kontakt med deg for en prat om muligheter gjennom Experis.

 

For å vise din interesse søk på denne annonsen for å registrere deg hos Experis.

Hva kan Experis tilby deg

Vil du være med og videreutvikle Norges største konsulent- og rekrutteringsselskap? Vi arbeider med Norges ledende virksomheter, og har et stort internasjonalt nettverk.  Du vil få store muligheter for personlig og faglig utvikling, og varierte og utfordrende oppdrag. Vi har konkurransedyktige betingelser, pensjons- og forsikringsordninger og et sterkt sosialt miljø. Du får god oppfølging av din egen rådgiver og personlig karriereveiledning. Vi tilbyr også et bredt spekter av ulike kurs. I tillegg vil du få muligheten til å delta på flere av våre faglige og sosiale arrangementer samt rabatter på trening, bank/forsikring, studier, helse/fritid.

Job Information

No of Positions: 3
Industry: Engineering
Discipline: Economics / Accounting / Salary, Procurement, Administration
Sub Category: Økonomi/Regnskap/Lønn, Business Control, Senior purchaser, Independent accountant, Independant salaries consultant, Accounting consultant, Salaries consultant, Head of salaries, Purchaser, - Economics / Accounting / Salary, Cost controller, Controller
Location: Hordaland
 Askøy, Austrheim, Bergen, Stord, Øygarden, Osterøy, Os, Meland, Lindås, Fusa, Fjell

Apply for Position

Published: 11/05/2018
Deadline: 01/06/2018
Reference No.: 1025735
Apply for Position

Contact Information

Gjertrud Grønås Klausen
Gjertrud.Gronas.Klausen@no.experis.com